Despre Noi

Conceptul nostru

Kilometro 0 provine dintr-o idee originala, de a servi retete din intreaga lume, respectand retetele originale. Deci, cei care mananca la noi o fac la "km0", exact ca si cum ar fi fost la locul de origine al preparatelor. Aici gasiti retete din bucataria americana, spaniola, mexicana, araba si italiana, precum si fantastica pinsa romana, un nou mod de a face pizza, mai usoara, mai digerabila si mai gustoasa.

În fiecare saptamana propunem o reteta din afara meniului pentru a satisface toate gusturile, chiar și cele mai rafinate. Am creat o locație inovatoare, moderna si primitoare, in stilul "urban", cu un personal tanar si bucătari cu decenii de experiență, pentru a oferi cele mai bune preparate folosind produse de prima calitate.

Filozofia noastră

Km0 provine dintr-o idee specială. Pregătiți cele mai bune rețete din lume într-un singur restaurant, astfel încât clientul nostru să poată mânca exact ca în locul de origine al rețetei. De aceea avem nevoie de abilități, studii și produse de calitate superioară.

În fiecare zi lucră o echipă de bucătari cu o experiență de peste douăzeci de ani, deoarece bucătăria nu este un joc, ci mai degrabă o muncă scrupuloasă și atentă, care necesită profesionalism și experiență. Toate combinate cu un serviciu excelent, o cramă bună și un local modern și curat. Toate aceste caracteristici fac restaurantul nostru unic în genul său.

Aici găsiți cele mai bune rețete din bucătăria italiană, americană, spaniolă și mexicană, pe lângă pizza clasică napolitană și gripul romantic inovator, un nou mod de a face pizza.

Produse de prima calitate, servicii excelente, mediu modern, profesionalism, diversificare, preț, toate aceste caracteristici fac km0 unice și speciale. Folosim produse proaspete în fiecare zi, tratate profesional și cu cele mai moderne echipamente de depozitare și gătit.

Bucătăria noastră cuprinde cele mai renumite rețete internaționale. Pentru noi, gătitul este o artă, arta combinării gustului și eleganței într-un fel de mâncare. Cu noi vă puteți crea propria călătorie de gust, pornind de la bucătăria americană decisivă, trecând prin bucătăria italiană nobilă până la cele mai diversificate bucătării, cum ar fi cele spaniole și mexicane. Oferim noi rețete și meniuri de degustare de carne și pește în fiecare lună.

Vizitați restaurantul nostru

Vă invităm să vizitați restaurantul nostru pentru o experiență gastronomică diferită de calitate, pregătită în fiecare zi cu dragoste, profesionalism și eleganță. Organizați petrecerile, aniversările, botezurile etc. cu noi. Orice eveniment organizat de noi este o experiență unică. Întrebați-ne ce putem face pentru a vă face părțile speciale..

Sărbătoriți-vă ziua de naștere cu noi? Lasă-l pe chelnerul tău să știe și vei primi orice desert pe care îl vrei gratuit.