Kilometro 0 provine dintr-o idee originala, de a servi retete din intreaga lume, respectand retetele originale. Deci, cei care mananca la noi o fac la "km0", exact ca si cum ar fi fost la locul de origine al preparatelor.
Aici gasiti retete din bucataria italiana, americana, spaniola, mexicana, si araba, precum si fantastica pinsa romana, un nou mod de a face pizza, mai usoara, mai digerabila si mai gustoasa. Am creat o locație inovatoare, moderna si primitoare, in stilul "urban", cu bucătari de experiență, pentru a oferi cele mai bune preparate folosind produse de prima calitate.
Prin varietatea si bogatia aromelor, bucataria italiana este considerata una dintre cele mai bune bucatarii ale lumi.
Oricare ar fi regiunea din italia pe care o preferati (nordul, axat pe branzeturi si legume, sau sudul, marcat de peste se paste fainoase speciale), bucataria italiana ofera intotdeauna o rara bogatie de retete si mixuri de gusturi.
Bucataria americana isi datoreaza diversitatea influentelor indiene, africane precum si emigrantilor di Europa si Asia. In regiunile respective cultura culinara a fost influentata de traditie triburilor bastinase. In plus, imensitatea acestei tari si-a pus amprenta puternica pe diversitatea culinara.
Bucataria TEX-MEX este una de granita, care are multe lucruri in comun cu bucataria din Mexicul de Nord, aducand in vizor traditia rustica a carnii de vita la gratar si bine-conuscuta tortilla, dar mai ales condimentele proeminente precum chili si sromele puternice ale branzeturilor maturate.
Bucataria spaniola este alcatuita dintr-o mare varietate de feluri de mancare, varietate datorata deferentelor geografice, de cultura si clima dintre regiunile acestei tari. Istoria bogata a Spaniei si influentele culturale au dus la nasterea unei bucatarii unice cu mii de retete si arome.
Pinsa Romana ofera o noua infatisare pizzei traditionale, sub forma unei cruste usoare si crocante, plina de savoare si cu un continut caloric scazut. Pinsa Romana are o forma ovala sau dreptunghuilara, este crocanta pe margini si moale in interior, este usor de digerat gratie tehnicilor de maturate si se prepara dintr-un mix de soia, orez si grau.
Pentru a rezerva o masa la noi, vă rugăm să ne contactați exclusiv prin telefon. Rezervările efectuate prin e-mail sau facebook nu vor fi acceptate.
Luni pana Vineri | 11 a.m to 21 p.m |
Sambata | 16 a.m to 22 p.m |
Duminica | Inchis |